Drive Me Baby

Kiégett a cukiságmérő! 7 éves kislány drift mutatványán ámul a világ

2021. március 24. - Drive Me Baby

A hamarosan hetedik születésnapját ünneplő Lila Kalis elképesztő drift tehetsége kiégette a cukiságmérőt. A fiatal kislányért már most rajong az internet, és ha az alábbi videót megnézed, te is biztosan tátott szájjal várod majd a cuki autóversenyző következő trükkjét.

lila_kalis_facebook.jpg

(Fotó: Facebook/Lila Kalis)

Baba helyett drift versenyzés

Vajon mit csinál egy ötéves kislány szabadidejében? Rajzol, vagy babákkal játszik? Esetleg a barátaival rajzfilmeket néz? Talán ezek a legvalószínűbb verziók. Lila Kalis mégis teljesen mással foglalja el magát: elektromos kisautójával olyan elképesztő trükköket hajt végre, amelyek láttán még a profi drift versenyzők is elismerősen bólintanak. Lila édesapja, Josh Kalis profi gördeszkás, így nem áll távol a családtól az extrém sportok iránti szenvedély. A büszke apuka véletlenül fedezte fel lánya tehetségét, onnantól viszont nem volt megállás: Josh egyedi futóművel és továbbfejlesztett motorral szerelte fel kislánya játékautóját. (A Lexus pedig egy mozgássérült kislánynak készített egyedi kisautót, hogy a gyerek könnyebben mozoghasson, itt nézheted meg a különleges kisautót és Finley történetét: Súlyosan beteg kislánynak épített mini szabadidőautót a Lexus)

Az átalakításnak köszönhetően Lila ma már profikat megszégyenítő mutatványokkal kápráztatja el internetes követőit és persze a szomszédokat. Első videóin Lila még csupán öt éves volt, ám a mutatványokat látva, nehéz ezt elhinni.

Híressé válik az autóversenyző kislány

A drift világ legfiatalabb királynője címmel is büszkélkedő autóversenyző kislány játszi könnyedséggel rántja be a kéziféket, miközben két utcai szemetes közé parkol. Mindezt látva pedig már meg sem lepődönk azon, hogy először 11 hónapos korában ült volán mögött a fiatal tehetség. Lila nem csupán otthon fejlesztette képességeit, hanem részt vett az Amerikában megrendezésre kerülő Shift S3ctor negyed mérföldes versenyén is, ahol előkelő helyezést ért el.

Lila Kalis ma már 100 ezer követőből álló Facebook táborral rendelkezik, akiket elképesztőnél elképesztőbb videókkal örvendeztet meg. Tehetségét számos neves versenyző is megirigyelheti, hiszen a hétéves kislány egyre többször bukkan fel különböző neves eseményeken.

Ez is érdekelhet: Íme, a csinos női kamionsofőr, akit százezrek követnek a neten

A bejegyzés trackback címe:

https://drivemebaby.blog.hu/api/trackback/id/tr516478422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]{udarauszkasz 2021.03.27. 11:24:16

Hat orulnek, ha igy tudnek vezetni, mint a kiscsaj, pedig en se ma kezdtem a szakmat. 5 eves....
süti beállítások módosítása